Slider

(business) Partners

Dank jullie wel !

Zonder onze (business)partners zouden wij nooit hetgeen kunnen doen wat momenteel wordt gerealiseerd voor onze leden. Het kan gaan om een onbezoldigd advies of het aanbieden van ruimte of tijd tegen een vriendelijke prijs. Vaak zijn onze partners zo begaan met hetgeen de vereniging voor elkaar weet te krijgen dat men tevens adverteert in de kolom aan de linkerzijde van uw scherm. Wie of hoe men ons ook steunt: RPV de Baronie neemt niets als vanzelf in ontvangst en weet iedere hulp/ondersteuning op waarde te schatten. Dank jullie wel (business)partners van RPV de Baronie !!

 

 

Bij Revant kunt u terecht voor medisch specialistische revalidatie nadat u bent doorverwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis. Elke behandeling (individueel of in een groep) wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een op maat gemaakt behandelplan. Onze revalidatiecentra hebben alle faciliteiten voor een optimale leeromgeving zoals zwembaden, fitnesszalen, ontspanningsruimten en interactieve loopbanden zoals de GRAIL. 

 

Reumapatiëntenvereniging De baronie werkt voor haar administratie met het eStar programma.

Dit programma is een online totaalpakket, speciaal gemaakt voor verenigingen en kleine bedrijven.

Indien u meer informatie wilt over het eStar programma of dit programma zelf eens gratis wilt proberen, neemt u dan contact op met eStar.

 

Webtastisch heeft voor Reumapatiëntenvereniging De baronie de website mogen maken. Tevens wordt de backup- en updateservice afgenomen en zijn we Webmaster.

Webtastisch bouwt bijna alles met het voortreffelijke CMS Joomla. Voor een nette prijs een pracht van een website!! 

Website: www.webtastisch.nl

Telefoon: 06-45796918